Nie. To karta na którą zbierasz punkty za zakupy tak jak w KFC jest program lojalnościowy tak i tu. Jak masz katę z KFC to przecież cie nie zmuszą żebyś kupował jedzenie. Tak i tu karta to jedynie zachęta do tego byś właśnie w sklepiku yatta.pl robił zakupy za które otrzymasz owe punkty.
EDIT. Myślałem, że ta karta będzie z plastiku tak jak karty warszawskiego ZTMu. No, ale trudno. Mam pytanie czy mogę je ofoliować
_________________ Chcę Otaku, chcę OMMa, chcę Hetalię...!! "I właśnie od takich życzeń wyginęły wszystkie złote rybki..." xD
Wysłany: 2009-11-18, 15:10
no to super
[ Dodano: 2010-01-11, 19:25 ]
sorry że znowu pytam coś na pewno głupiego, ale jak ja zbieram te punkty?? po prostu coś kupuje i wtedy mi automatycznie dodają punkty czy jak??
i na co moge te punkty wykożystać??
[ Dodano: 2010-02-06, 16:02 ]
a jak moge dostać zniszki jak mam karte Otaku????
_________________ jah maan. fajnie że manga i anime istnieje
jak widać nie dostaniesz odpowiedzi w najbliższym czasie. ale nie pękaj, ja na kartę czekam prawie 2 lata więc może Twoja odpowiedź zostanie dodana nieco szybciej.